Onze diensten

In het tuincentrum van Modeltuinen Zwanenburg vindt u een ruim assortiment vaste tuinplanten en heesters om uw tuin naar eigen wens vorm te geven. Onze medewerkers geven u graag advies welke beplanting past uw wensen en bij de ligging van uw tuin. Al onze planten zijn biologisch gekweekt. Ook onze potgrond, meststoffen en andere tuinbenodigdheden zijn zoveel als mogelijk van biologische oorsprong. Dat past bij onze liefde voor de natuur. Ook kunt u bij onze terecht voor een volledig nieuwe tuin.

Tuinontwerp

Het ontwerp voor uw nieuwe tuin is een samenspel van veel factoren. Dat begint bij de ligging van de tuin en het zonlicht. Natuurlijk heeft u zelf wensen en idee├źn over welke functies er in uw tuin verenigd moeten worden of u heeft in onze modeltuinen inspiratie opgedaan. Onze tuinarchitect zal uw wensen en mogelijkheden bespreken en houdt in zijn tuinontwerp rekening met voldoende biodiversiteit, een goede waterhuishouding en een mate van onderhoud die past bij de tijd die u aan uw tuin wilt besteden.

Tuinaanleg

Wanneer onze tuinarchitect een ontwerp heeft gemaakt wat helemaal aansluit bij uw wensen kunnen we deze tuin compleet voor u aanleggen. Vooraf maken we een duidelijke tijdsplanning, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Onze vakmensen nemen de volledige aanleg voor hun rekening en gaan pas weg wanneer u tevreden bent. vindt u het fijn om mee te helpen bij de aanleg van uw tuin? Natuurlijk kan dat, in de tijdsplanning houden we daar graag rekening mee.

Tuinonderhoud

wanneer de tuin is aangelegd zullen we na circa een maand altijd nog eens bij u langskomen om te kijken of de nieuwe beplanting er nog altijd zo bij staat als u mag verwachten. Ziet u op tegen het onderhoud van uw tuin? Wilt u het snoeiwerk in voor- en najaar graag aan de vakmensen van Modeltuinen Zwanenburg overlaten? Of wordt het wekelijkse tuinonderhoud u te zwaar? Neem gerust contact met ons op. We kunnen al het tuinonderhoud voor onze rekening nemen en een doorlopend contract met u afsluiten. Maar natuurlijk staan we ook voor u klaar wanneer u een specifieke tuinklus wilt laten uitvoeren

Sierbestrating

Natuurlijk bieden we bij Modeltuinen Zwanenburg ook verschillende typen sierbestrating aan. Daarbij zullen we altijd op zoek gaan naar een combinatie van praktisch en natuurlijk. denk bijvoorbeeld aan een waterdoorlatende bestrating of een bestrating gecombineerd met gras of grind. Een houten vlonder kan een mooie toevoeging in uw tuin zijn of wat te denken van een deel van de bestrating vervangen door beloopbare beplanting? Er zijn zoveel mogelijkheden die uw tuin praktisch in gebruik laten zijn en tegelijkertijd zorgen voor een groen en natuurlijk karakter.